Aquest lloc web és propietat de l’Elias Porter Marin amb NIF 78151867Y i domicili a Cal Batllevel, 25723 Bar (Lleida).


Política de protecció de dades

De conformitat amb l’establert en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal (“LOPD”) t’informem que les dades personals i la informació que introdueixis al formulari electrònic habilitat a l’efecte i tota la documentació que ens remeteu en format electrònic o en paper (“dades”), seran incorporades en un fitxer de dades de caràcter personal titularitat de l’Elies Porter Marín. La finalitat del tractament de les teves dades és portar a terme la teva sol·licitud de contacte o de demanda de serveis.

Emplenar el camp telèfon en el formulari és de caràcter voluntari, els camps: nom, e-mail, assumpte i missatge són obligatoris. En el cas de no emplenar correctament els camps obligatoris i voluntaris, em reservo el dret de no tramitar sol·licituds incompletes.

Emplenar els camps de telèfon i correu electrònic implica el teu consentiment exprés per rebre comunicacions, via correu electrònic, sms o per altres mitjans de comunicació telemàtica amb les finalitats descrites prèviament.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació a Cal Batllevel, 25723 Bar (Lleida), o a través de l’adreça de correu electrònic: eliasporter@gmail.com